Szekeres Viktor

Új szereplőket kap Az Esernyő Akadémia a 3. évadra

Bővül a The Umbrella Academy szereplőgárdája.

A Netflix novemberben jelentette be, hogy berendelte a The Umbrella Academy harmadik szezonját. Az itthon Az Esernyő akadémia címen ismert sorozat sikeréhez nem férhet kétség, a július végén bemutatott második évad szinte minden országban a legnézettebb sorozat volt rövidebb-hosszabb ideig, Magyarországon pedig hónapkig top10-es volt.

A Gerard Way azonos című képregénye alapján készülő történet főszereplői Ellen Page,Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min és Colm Feore, azonban a 2. évad befejezése utalt arra, hogy új "alteregók" is csatlakozni fognak hozzájuk. A sokak által várt Verebek castingjára sor került nemrég, ami alapján a 3. évadban kiemelt szerepet fog még kapni Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David - és Justin H. Min is kettős szerepben.

A sorozat első szezonja bizarr képességekkel megáldott szuperhősök diszfunkcionális családjáról szól, kiknek tagjai kénytelenek együtt dolgozni, hogy végére járjanak apjuk rejtélyes megölésének, miközben eltérő személyiségeik és képességeik miatt kezdenek eltávolodni egymástól. A második szezonban a csapat egy időutazást követően kényszerül (ismét) megmenteni a világot, idén (vagy jövőre) pedig egy alternatív jelen okoz majd nekik gondot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kaslerka #1
    ...már Elliot Page...