Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Firefly készítőjének új sorozata

Ilyen lesz a The Nevers.

Az HBO áprilisban mutatja be a viktoriánus korban játszódó, steampunk elemekkel teli „szuperhős” sorozatát, a The Neverst, melyet nem más készített, mint az a Joss Whedon, aki többek között a Firefly-t is jegyezte, de még további kultsorozatoknak is az atyja. A széria első szezonja mindössze hat részes lesz a tervezett tíz helyett, ennyit sikerült befejezni ősszel, a járványokozta leállások után újraindulás során.


A hivatalos szinopszis a következő: "Viktória királynő uralkodásának utolsó éveiben Londonban sorjában bukkannak fel az „Érintettek”, olyan emberek – többségében nők ­–, akik hirtelen furcsa képességekről tesznek tanúbizonyságot, melyek olykor elbűvölők, olykor kifejezetten nyugtalanítók. Közéjük tartozik Amalia True (Laura Donnelly), egy titokzatos, gyors öklű özvegy és Penance Adair (Ann Skelly), egy zseniális fiatal feltaláló is. Ők állnak ennek a mellőzött csoportnak az élére, helyet követelnek az Érintetteknek és szembeszállnak azokkal… Nos, tulajdonképpen mindenkivel szembe kell szállniuk ahhoz, hogy kiállhassanak a történelem partvonalra szorított szereplőiért.

A szereplőgárdában látható lesz továbbá Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Amy Manson, Pip Torrens, Denis O'Hare, Zackary Momoh, Elizabeth Berrington, Kiran Sawar, Anna Devlin, Viola Prettejohn, Ella Smith, Nick Frost és Ben Chaplin.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #1
    Sufragette V2.0......Biztosan jo lesz....(nem)