Szekeres Viktor

Itthon világpremier lesz az új Igazság Ligája

Zack Snyder hazai hívei örülhetnek.

A jelek szerint manapság már az is hír, ha azonnal láthatjuk egy film rendezői változatát. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a Zack Snyder-féle Igazság Ligája (Justice League) változat kapcsán az HBO külön sajtóközleményt adott ki, hogy nem csak odakint, az HBO Maxon, hanem itthon is, az HBO GO-n látható lesz a végeredmény március 18-án, azaz egy csütörtöki napon.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája címet viselő film kvázi multiplatformon élményt ígér, ugyanis a csatorna sajtóközleménye szerint a film "a WarnerMedia és a DC többi platformjának támogatásával debütál: a Watertower Music kiadja a film zenéjét, a WB Games kapcsolódó meglepetésekkel rukkol elő, a Warner Bros. Consumer Products válogatott kollekciót kínál exkluzívan, a Wonderland at Home pedig egy egyedülálló és felejthetetlen otthoni gasztronómiai élményt biztosít az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban."

A filmben a hivatalos leírás szerint "Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint, amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat, mert csak így válhatnak egyedülálló hősligává. Ám mire összeáll a csapat, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!