Szekeres Viktor

Alakul a Homokember szereplőgárdája

Nemsokára kezdhetik forgatni a The Sandmant.

Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Boyd Holbrook, Vivienne Acheampong, Charles Dance, Asim Chadhry és Sanjeev Bhaskar lesz a főszereplője a Netflixre készülő The Sandman-sorozatnak, ami Neil Gaiman képregényének lesz az élőszereplős adaptációja. A sorozat készítője Allan Heinberg.

A tavalyelőtti berendelés előtt is már elég régóta tervezik tető alá hozni az 1989-ben megjelent füzetek adaptációját (itthon 2009-től négy gyűjteményes kötet jelent meg, az első a Sandman, az Álmok Fejedelme – Prelűdök és noktürnök címet kapta). 2011-ben előbb Eric Kripke, majd Geoff Johns dolgozott egy sorozatváltozaton, majd később David Goyer egy filmen, aminek Joseph Gordon-Levitt lehetett volna a főszereplője és rendezője

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #2
    Az vótmá... az a Múmia...
  • grobs #1
    Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy "minek"? A kéregényeknek pont a képi világa volt különleges ami elveszik a filmben.

    A watchmen-nel is ez volt/van. A képregény különlegessége, hogy minden kocka minden részletének értelme van, és fontos a történet szempontjából. Ozymandias terve és a black freighter "hőse" teljesen kimaradt. Hiába vágták össze a rajzfilmmel a filmet ha közben az amihez kapcsolódik kimaradt.

    A sandman-ben sem csak illusztráció a kép hanem a történet része ami mozgásban elveszik, mert nem állhatsz meg megnézni, így viszont kimaradhat sok részlet ... és a részletek miatt kibaszott jó mindkettő nem önmagában a főszál miatt.

    Utoljára szerkesztette: grobs, 2021.01.29. 11:18:08