Alakul a Tom Hanks főszereplésével készítülő Pinokkió-film

Újabb színész csatlakozott a Disney Pinokkiójához.

Tom Hanks után Luke Evans is leszerződött a Disney+-ra készülő élőszereplős Pinokkió-adaptációhoz, tudta meg a Deadline. Ez egyben azt is jelenti, hogy a színész, miután a Szépség és a Szörnyetegben eljátszhatta a rosszfiú Gastont, most is a sötét oldal fele tendál, ugyanis ő lesz The Coachman, azaz Fuvaros úr, ahogy idehaza ismerjük őt. (Hanks ugyebár Dzsepettót játszhatja el.)

A filmet Robert Zemeckis fogja rendezni, aki a forgatókönyv átírásába is besegített Chris Weitznek, és jó eséllyel azt a performance capture technikát használhatja, amit korábban a Beowulf, a Polar Express és az A Christmas Carol esetében is alkalmazott.

Érdekesség, hogy sokáig úgy volt még, hogy Paul King fogja rendezni az adaptációt, korábban pedig még Paul Thomas Anderson neve is felmerült, akinél Robert Downey Jr. lehetett volna az egyik főszereplő, Gepetto, azonban egyik változatból sem lett semmi. (Mint ahogy Ben Stiller és Tim Burton bicskája is beletört már a projektbe.) A forgatókönyv eddigi vázlatain is sok neves író munkálkodott, többek között Michael Mitnick, Bryan Fuller és Jane Goldman.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!