Szekeres Viktor

Újabb A-listás sztár írt alá a Borderlands-filmhez

Kevin Hart is benne lesz a Borderlandsben.

A TheWrap információ szerint több hónapos egyezkedést követően aláírt Kevin Hart a Borderlands című játékok alapján készíteni tervezett élőszereplős hollywoodi mozifilmhez. Ez azt jelenti, hogy a Jumanji sztárja csatlakozhat Cate Blanchetthez, aki májusban csatlakozott elsőként a produkcióhoz, aminek a rendezője Eli Roth lesz. Hart egy korábbi katonából lett zsoldost fog alakítani.

A Borderlands-film egyébként már régóta tervbe van véve, hiszen még 2016-ban kaptuk meg az első biztató híreket a tervezett adaptációról, akkor Aaron Berg után Craig Mazint szerződtették, hogy írja meg a forgatókönyvet, amit Avi Arad és Ari Arad producerek közreműködésével fejleszthetett, és már akkor is Eli Rothot hozták összefüggésbe a projekttel rendezőként.

A Lionsgate stúdió főnökei egyébként korábban azzal terveztek, hogy a Borderlandsből a mozis (illetve tévés) világban is ugyanolyan sikeres franchise lehet, mint a játékok között, tehát nem csak egy film jött szóba. A stúdió természetesen egy merész, provokatív alkotást képzel el, mely nemcsak a videójáték rajongóinak készülne, hanem új nézőkkel is megismertetné a Borderlands brandet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!