Szekeres Viktor

Folytatódik itthon a Survivor

Az RTL Klub bejelentette 2021-re a Survivor új szezonját.

Tavaly év elején derült ki, hogy celebekkel fogják folytatni a magyar Survivort. Aminek nem biztos, hogy mindenki örül, pedig az egzotikusabb tájakon játszódó valóságshow-k esetében a lehető legjobb döntés a tévécsatornák részéről az szokott lenni, ha hírességekkel tömik tele a műsort. Akik ugyanis szeretik a résztvevő sztárokat, azok miattuk fogják nézni a realityt, akik pedig nem nagyon vannak oda értük, azok pedig azért, hogy szenvedni láthassák őket - és mivel a Survivor a túlélős műfajt képviseli, biztosra lehet venni, hogy annak a játékosai olykor szenvednek is.

Öröm lehet az ürömben a sztárokért annyira nem rajongóknak, hogy átlagemberek is részt vesznek a szezonban, aminek a forgatása nemsokára elkezdődhet, ugyanis a csatorna ismét csak castingot hirdetett azok után, hogy tavaly a vírus miatt kénytelen volt lefújni a Fülöp-szigeteken forgatni tervezett évadot. A 20 millió forintos fődíjért folyó küzdelem műsorvezetője Varga Miklós lesz, akit sokan ismerhetnek az RTLII szappanoperájából, az Éjjel-Nappal Budapestből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    A cikkíró mazoista módon néz tévét?
    "Akik ugyanis szeretik a résztvevő sztárokat, azok miattuk fogják nézni a realityt, akik pedig nem nagyon vannak oda értük, azok pedig azért, hogy szenvedni láthassák őket"
    Ez így logikátlan, nettó faszság. Ha én rühellem a Győzikét, akkor nem nézek olyan műsort, amiben szerepel. Akkor se ha élvez, akkor se ha szenved.
    Egyébként ha tavaly lefújták a vírus miatt, idén mennyivel jobb megcsinálni, most hogy rosszabb a helyzet?