Szekeres Viktor

Új plakátot kapott a vidámparkot takarító Nicolas Cage új horrorja

Folytatódik a Willy's Wonderland kampánya.

Nicolas Cage-re filmválasztás kapcsán általában továbbra is inkább rá jár a rúd, mert bár olykor becsúszik neki egy Joe vagy egy Mandy, leginkább béfilmekben látjuk őt viszont, s ez a helyzet talán addig nem is fog változni, míg el nem készíti A nemzet aranya vagy a Szellemlovas harmadik részét. Legközelebb főszerepben a Willy's Wonderlandben láthatjuk, és a premierig reménykedhetünk abban, hogy ez a filmje ismét a jobbak közé fog tartozni. A plakátja mindenesetre érdekes lett.

A vidámparkos filmet a Foresight Unlimited gyártja, szóval nem nagyobb stúdió dolgozott rajta, a rendezője Kevin Lewis volt, a főszereplői pedig Cage mellett Emily Tosta, Beth Grant, Ric Reitz és Chris Warner. A G.O. Parsons által írt horror főhőse egy takarító, aki azt fedezi fel, hogy a vidám parkban a játékok éjszaka pokoli életre kelnek.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Ezzel a filmmel biztos nem tör vissza az élvonalba, ez akkor is rétegfilm lesz, ha jól sikerül. A Joe és a Mandy sem hozta vissza az A-listás sztárok közé. És a Szellemlovas sem fogja, mivel épp azokkal kezdte kibuktatni magát.