Szekeres Viktor

Alakul Scorsese és DiCaprio közös filmje

Folyik a Killers of The Flower Moon szereplőválogatása.

Martin Scorsese elmondta, hogy online, kvázi a Zoom és a Facetime segítéségével jelenleg is zajlik új filmjének, a Killers of the Flower Moonnak a szereplőválogatása, és ha minden a tervek szerint halad, akkor még télen elkezdheti forgatni a filmet, aminek az egyik főszereplője Leonard DiCaprio lesz.

A Killers of Flower Moon fejlesztése még 2017-ben kezdődött el a fejlesztése Robert DeNiro közreműködésével. A film David Grann dokumentum-regényén alapul, mely az Oklahoma állambeli Osage County pár tehetős emberének meggyilkolása ügyében folytatott nyomozás krónikája az 1920-as években. Minderre akkor került sor, amikor ezen emberek földje alatt olajat találtak. A forgatókönyvet Eric Roth írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #1
    Nem "úgy volt", hogy az legutóbbi "szokásos" filmje lesz az utolsó? (előtte ment ugye a hisztike is a mozikról, hogy nem akarják a filmjét, meg a Marvel-ről is) meg hogy ez volt a nagy vágya, hogy újra együtt lehessen a nagyokkal egy film erejéig még? Ennyit ezekről is, mint a politikusok tényleg; teljesen.
    Nem bírják elengedni azt a kibaszott gyeplőt :D
    Múltkor is láttam egy nyilatkozatot (valami újabb riport) Morgan Freeman-nel meg De Niro-val, aztán a kérdésre, hogy miért nem hagyják még abba; egy annyira klisés semmilyen választ adtak, amiből látszik, hogy még ők maguk sem tudják (vagyis nagyon is jól tudják, fuckin' money ugye). Leszarom ki nyalja Scorsese seggét akárhol, de ez szánalmas már.
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2021.01.19. 14:26:30