Szekeres Viktor

Készül a Rizikó társasjáték tévésorozatos adaptációja

Lehet, hogy lesz Risk-tévésorozat.

Az elmúlt években egyre több és több olyan, ismert branden alapuló mozifilmes produkciót kezdtek és kezdenek fejleszteni, amelyek történetmentes alapokkal rendelkeznek. Mindez pedig azért jelent rengeteg lehetőséget az írók számára, mint nincs megkötve a kezük, szabadon szárnyalhat a fantáziájuk annak kapcsán, hogy milyen sztorit kanyarítanak a termék köré. Elég csak a LEGO-film hatalmas sikerére gondolni, illetve arra, hogy olyan márkák alapján próbáltak, illetve próbálnak filmeket készíteni, mint a Monopoly, az Ouija, a Tetris vagy a Matchbox.

A napokban egy újabb társasjátékon alapuló adaptációt szellőztetett meg a Deadline, mely az itthon Rizikó címen ismert Risk című társasjátékra épülne. A kifejezetten ósdi és gyenge játék címe a tömegek körében igen ismert, így bőven racionalizálható az eOne döntése, hogy megpróbálkozik az IP-vel melynek érdekében le is szerződtek a Hasbróval a széria elkészítésére, melynek forgatókönyvét a House of Cardsot is jegyző Beau Willimon írhatja meg. Azt még nem tudni, hogy a sorozat miről fog szólni, de minden bizonnyal lesznek benne fegyveres konfliktusok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #2
    Szerintem meg, egész jó játék. Az egyszerűsége meg kifejezetten üdítő. Nem feltétlen az a jó játék, ami 20-30 gigás és kész látványorgia. A retrojátékoknak is megvan a maga hangulata. Dynamite Dan 1-2 spectrumon, vagy Shadow of the Beast amigán, de egy jó Settlers 4, vagy egy Haegemónia is még most is lazán lenyom sok mostani játékot. Ha látványban nem is, de hangulatban mindenképpen.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2021.01.15. 01:18:24