Amerikában még mindig a Wonder Woman 1984 a király

Továbbra is a WW1984-et nézik az amerikai nézők.

Az előzetes becslések szerint 3 millió dolláros bevételt könyvelhetett el hétvégén az amerikai mozikban a Wonder Woman 1984, így a film továbbra is a legnézettebb maradt a hétvégén, s természetesen ezzel együtt a bevételi toplistán is élen marad. Az érdeklődés a karakter új kalandjai iránt 45,5%-kal csökkent az előző hétvégéhez képest.

A héten új filmek nem nagyon kavartak be a lista tagjainak, így nem meglepő módon a Croodék második része is maradt a dobogó második fokán (1,8 millió dollár), a harmadik helyet pedig a Tom Hankses News of The World foglalta el. Idézőjeles "új" filmként a Nyolcadik utas: A halál (60 ezer dolláros bevétellel a 10. helyen), valamint a Jurassic World (25 ezres bevétellel a 13. helyen) újrakiadása mondható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    egyrészt ez nem biztos, másrészt az 500 millával sem feltétlenül lenne pozitív a mérleg. úgyhogy nem is baj, hogy a filmes történelem egyik legnagyob anyagi buktája lesz ez a fos.
  • hunbalee #1
    De milyen ház már hogy ha nem volna ez a vírus dolog már bőven 500 milla felett lenne..Nem semmi mennyire "megsínyli" a dolgot a filmes ipar.