Folytatódhat Az ördögűző

A Halloween rendezője egy újabb horrort támaszthat fel.

A hatalmas nézői, kritika és rajongói siker arató 2018-as Halloween rendezője, David Gordon Green a The Observer értesülései szerint újabb filmet készíthet el a Blumhouse Productions számára, egy újabb franchise-ba lehelhet életet, miután elkezdett tárgyalni arról a produkciós céggel, hogy elkészítse az 1973-as, William Friedkin-féle Az ördögűző (The Exorcist) folytatását. Erre persze csak a következő két Halloween-epizód leforgatása után kerülhetne sor.

Az ördögűzőre sokak szerint ráférne egy hasonló "kezelés", mint amilyet a Halloween kapott, ugyanis a hatalmas hatású film, amely annak idején első horrorként még Oscar-jelölést is kapott, csak két közepes folytatást kapott 1977-ben és 1990-ben, valamint két alternatív előzményt 2004-ben és 2005-ben. Cserébe viszont készült belőle egy nagyon jó tévésorozat, mely valamilyen szinten ugyancsak folytatásként funkcionált.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    A 73-as több mint 400 milliót hozott eddig míg a 2004-es 78-at. A 90-es meg csupán 39 misit. Az értékelések szerint a 73-as 8 pontot kapott a 90-es 6,4-et és a 2004-es meg 5,2. Szóval a 73-as még hoz pénzt és sokkal jobb a nézők szerint mint a másik kettő.
  • Zombee #2
    De ha néznek is... mennyi pénzt termelhet még az 1973-as film?
  • Ender Wiggin #1
    Muszáj mindent klasszikust elqrni. Az új Halloween sem ér a nyomába az eredetinek. Csak a mai agyhalottak nem néznek régi filmet...