Szekeres Viktor

Alakul Jason Statham új kémthrillerje

Aubrey Plaza is Guy Ritchie-vel fog forgatni.

Ősz elején derült ki, hogy Guy Ritchie következő filmjének, az azóta már cím nélkül futó Five Eyesnek Jason Statham lesz az egyik főszereplője. Nemrég kiderült, hogy a filmben Statham partnerét Aubrey Plaza fogja alakítani, és nemsokára a teljes szereplőgárda ismertté válhat. Ritchienek és Stathamnek ez lesz az ötödik közös filmje. A duó pályája elején A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacsőben, a Blöffben és a Revolverben dolgozott együtt, majd ismét összejöttek a bemutatás előtt álló, a francia A pénzszállító feldolgozásának számító Wrath of Manben.

Egy nemzetközi kémes akcióthrillerről van szó, amit októberben kezdenek el forgatni Európában. A filmben egy MI6-os ügynököt szerződtetnek egy globális hírszerző szövetséghez, hogy megakadályozza egy halálos fegyvertechnológia eladását, amely a világrendet felboríthatja. Ennek érdekében mellécsapnak egy CIA-s high-tech szakértőt is, akivel nem nagyon jönnek ki eleinte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Úgy látszik kémfilm címen csak vagy teljesen röhejes verekedős szarokat lehet (mint a Bond) vagy nézhetetlenül unalmas szarokat, mint Le Carré. Középút nincs :-D