Szekeres Viktor

A nézőknek nem jött be annyira a Wonder Woman 1984

A legnagyobb fanatikusok nem elégedettek a WW1984-gyel.

A Wonder Woman 1984 mozis premier volt Amerikában, bár nem exkluzív, és végre a CinemaScore is aktivizálta magát azok után, hogy a Tenet esetében nem tudhattuk meg, hogy miképp vélekednek az első napos nézők a filmről. (A CinemaScore afféle exit pollos felmérés, ami alapján belövik a nézői tetszési indexet, ami azért is beszédes, mert azokat szondázzák, akik azonnal látni akarják a filmet, már a nyitónapon.)

Miután a képregényfilm-sorozat első része erős 'A' értékelést kapott, a folytatásnak csak 'B+'-ra futotta, amit ugyan a Warner Bros. sikernek kommunikált, de valójában elég közepes, csalódást keltő értékelés, és nem jelent jó előjelet a film "tartósságát" illetően. Összehasonlításképp a 20-nál is több Marvel Cinematic Universe-film közül csak a Thor kapott 'B+'-t, a többség 'A'-értékeléssel bír (az első és a negyedik Bosszúállók, valamint természetesen a Fekete Párduc kapott 'A+'-t). A DC-filmek közül azonban az 'A' csak a Shazam!-nak jött össze, míg az 'A-' az Aquamannek és a Man of Steelnek, míg a B+ a Birds of Prey, a Suicide Squad és a Justice League szintjét jelenti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bunny #1
    Az első rész tetszett, úgyhogy kiváncsian vártam az 1984-et. Borzasztóak gagyi szar, komolyan sajnálom azt a 2.5 órát amit rááldoztam. Kezdődik a valaha volt leggyagyitt szuperhősös bevezetővel amit 1.5 óra dögunalom követ, hogy végül lezárják egy olyan nyálas befejezéssel, mitha a máriarádió legelvakultabb demagóg PR-osát kereszteznénk egy csillámpónival. Az elejétől a végéig egy rakás szar.