Szekeres Viktor

100 millió dollár közelében a Wonder Woman 1984 bevétele

Amerikán kívül is sokan néztek Wonder Womant.

Amerikában 16,7 millió dollárral debütált a Wonder Woman 1984, de természetesen Amerikán kívül is megugrottak a film bevételei, melyek 11 nappal a bemutató után 68,3 millió dollárnál tartanak (pár napon belül meglesz a 100 millió is), ami a járványidőszakban azért nem számít rossznak, és már most biztosra vehető, hogy az egyik legjobb teljesítményt fogja nyújtani bevétel szempontjából a film az amerikai alkotásokat figyelembe véve. Más kérdés, hogy a távolkeleti országokban (például Kínában) egyes nemzeti gyártású filmek játszi könnyedséggel körözik majd le.

Amerikán kívüli bevételek tekintetében nyár óta a hollywoodi darabok közül a Tenet teljesített legjobban, hiszen 304 millió dollárt jegyez, de pár hónapja még szinte egész Európában nyitva voltak a mozik. A Wonder Woman pár nap alatt a második helyre ugrott ebben az összevetésben, hiszen mind a Mulan, mind pedig a Croodék 2 68 milliós nemzetközi teljesítményt produkált eddig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Ez azért nem semmi szövegértési malőr, mert tegnap (rákerestem, CTRL+F) nem írták, hogy "bukás" és, hogy "gyenge", ebben meg nem írják (rákerestem, CTRL+F), hogy nem bukás és nem gyenge.

    Ami a durva, hogy eleve két különböző dologról szólnak a hírek is. Az egyik arról, hogy _egy hete_ milyen eredményt hozott nem Amerikában, ezmeg arról, hogy _most_ milyen eredményt hozott _Amerikában_.

    Ez így azért elég kemény.
  • nlght #2
    az másik clickbait cikk volt, nem kéne már emlékezned rá :D
  • Lapajka #1
    Tegnap még arról volt szó, hogy bukás a film és gyenge, ha jól emlékszem... XD