Szekeres Viktor

Hamarabb láthatjuk a Karatekölyök folytatásának a folytatását

2021 a Cobra Kai-jal fog kezdődni.

A Netflix bejelentette, hogy a tervezett január 8-a helyett már január elsején elérhetővé teszi a Cobra Kai harmadik szezonját. Arról a sorozatról van szó, mely eredetileg nem Netflix Originalként indult, azonban miután a YouTube lemondott a saját gyártású szkriptelt szériáról, a platform lecsapott a hipernépszerű komédiára is átvette, hogy náluk láthassuk a tavaly ősszel forgatott új évadot.


Természetesen a 3. szezont negyedik is fogja követni, ennek eldöntéséhez a Netflixnek nem is kellett látnia a nézettségi adatokat, hiszen egyértelműnek tűnik, hogy hatalmas lesz az érdeklődés a sorozat iránt, amely a klasszikus Karatekölyök (The Karate Kid) története után pár évtizeddel játszódik, az eredeti filmek szereplőivel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bunny #1
    Nagyon ajánlom, szerintem kellemes kis sorozat lett. Engem a hideg ráz ki a tini sorozatoktól, és őszintén szólva a karatekidből is csak az első részt láttam anno, de a sorozat tetszik, én annak hatására meg is néztem gyorsan a KK 2. és 3. részét (kár volt egyébként :D). És ami ugye a külön jó a sorozatban, hogy az eredeti film szereplői játszák önmagukak, ami nagyon szépen összeköti a filmet a sorozattal. Van mondanivalója, szereplőknek van mélysége, szóval roppant kellemes csalódás volt, amikor rábukkantam.