Szekeres Viktor

Boba Fett-tévésorozat készül a Star Wars-rajongóknak

Újabb CsH-sorozatot jelentettek be.

Most jó Csillagok háborúja-rajongónak lenni. Igaz, hogy a filmeket leépítette a rajongók siránkozásának köszönhetően a Disney, azonban ezzel párhuzamosan megerősítette a franchise jelenlétét a mozikon kívül, hiszen a tévésorozatok már közel sem jelentenek kötelező programot, egy szériát sokkal kevesebben követnek, mint a mozis produkciókat. Pár napja több új SW-projektet is bejelentettek, de egy meglepetést péntekre tartogattak a Disney-nél.

A The Mandalorian fináléja végén kiderült, hogy 2021. decemberében egy Boba Fett-sorozat is bemutatásra kerül, aminek Temuera Morrison és Ming-Na Wen lesz a főszereplője, és Robert Rodriguez az egyik kreatív elméje. Mint ismert, azt még 2018. októberében maga Kathleen Kennedy jelentette be, hogy leállították a fejlesztés alatt lévő Boba Fett-mozifilmet (aminek az írója és rendezője egyébként nem más lett volna, mint James Mangold), de a jelek szerint a karaktert továbbra is érzik olyan érdekesnek, hogy adjanak neki egy saját sztorit. Addigra talán itthon is lesz már Disney+.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #6
  Hát most a lényeg, hogy valahogy felrobbant a jetpackje, kiszabadul a sarlacc fogságából, aztán kirobbantotta magát a sarlaccból. Hogy hogyan vette rá a sarlaccot, hogy úgy megszorongassa a jetpackjét, hogy az felrobban, az részletkérdés. Nem nagy merészség azt feltételezni, hogy amúgy is felrobbant volna, mert az emésztéshez hozzátartozik a mechanikai zúzás meg a kémiai lebontás (bármelyiktől felrobbanhatott volna). Hogy minek kellett kitalálni azt a telepátiás marhaságot, azt nem tudom, Boba Fett pont arról ismert, hogy ilyesmivel szórakozik... :D

  Amúgy én sem értem, hogy miért szeretik annyian ezt a csávót, gyakorlatilag semmit nem csinált az eredeti trilógiában, csak menő (a fószer, a szerkója meg a hajója). Az előzménytrilógiában meg azért nem csinált semmit, mert még gyerek volt. Igaz, Jango ugyanaz...
 • barret #4
  "Maradt még rajongó?" Bizonyára :) Egy messzi-messzi galaxisban!
 • Cyberdog #3
  Maradt még rajongó? Megint a (Anakin-Luke) Skywalker éra. Tököm beléje.
 • hawkie22 #2
  Majd a sorozatból valszeg ki fog derülni. De egyébként meg a Jedi visszatérben is megmondták, hogy ezer évig emészt, azidö alatt azért van idöd gondolkodni, hogyan is éld túl, ha egészben lenyelt és a gyomrában még élsz. Boba-nak meg volt azért elég felszerelése magán, hogy legyen mivel kijutnia. A könyv, amiben megmagyarázták, eleinte a kánonhoz tartozott, csak azután vették ki a kánonból, én nem tartom annyira rossz magyarázatnak.
  Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2020.12.21. 16:01:52