Szekeres Viktor

Újabb szereplők csatlakoztak a Suicide Squad-tévésorozathoz

Alakul a Peacemaker szereplőgárdája.

Pár hónapja derült ki, hogy James Gunn nem csak a Suicide Squad - Öngyilkos osztag mozifilmes rebootját készíti el, hanem egy tévésorozatot is forgat, egy előzményt filmje egyik karakterének, akit John Cena alakít. A Peacemaker az HBO Maxra készül és első körben 8 részes berendelést kapott, most pedig az is kiderült, hogy Cena mellett még kik fognak játszani benne.

A sorozatban Chukwudi Iwuji lesz állandó szereplőként Clemson Murn, Chris Conrad Vigilante/Adrian Chase, Danielle Brooks tűnik fel majd Leota Adebayoként, Jennifer Holland, mint Emilia Harcourt, Robert Patrick Auggie Smith-ként és Steve Agee John Economosként. Visszatérő vendégszereplőként pedig Lochlyn Munro (Larry Fitzgibbon), Annie Chang (Sophie Song nyomozó) és Christopher Heyerdahl (Locke parancsnok) lett szerződtetve a napokban

Jó hír, hogy Gunn nem csak író lesz, hanem pár részt rendezni is fog. Peacemaker karaktere a neve ellenére rosszfiú, ugyanis hiába a béke teremtése a fő célja, ennek elérése érdekében nem válogat az eszközökben. Gunn mellé egyébként nemrég Matt Miller érkezett showrunnernek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!