Szekeres Viktor

Film lesz az Elektronikus államból

Ismét megfilmesítik Simon Stalenhaget.

Idén már láthattunk Simon Stalenhag-adaptációt, hiszen az Amazon Prime Video mutatta be a Tales From The Loop című scifi-sorozat. Akinek azonban nem lett volna elég a Mesék a Hurokból, az nemsokára ismét láthatja mozgásban a nagyon egyedi művész alkotásait, ugyanis a Russo testvérek rendezhetik meg az Elektronikus állam (The Electric State) mozis változatát Millie Bobby Brown főszereplésével.

Az itthon is megjelent könyv fülszövege a következő: "1997-ben egy elszökött tinédzser a sárga játékrobotjával nyugat felé tart egy különös Amerikában. A vidéket hatalmas harci drónok romjai és a hanyatlásnak indult fejlett fogyasztói társadalom szemete szennyezi. Ahogy az autójukkal a kontinens szélére érnek, egy olyan világ tárul eléjük, amiben mintha a civilizáció hosszú küzdelem után megadta volna magát. Miben reménykedhetnek?
A svéd Simon Stalenhag az utóbbi évek egyik legfelkapottabb és legnépszerűbb digitális művésze. Eredeti és különleges látásmódja, a sci-fi eszköztárával tervezett képei meghódították az egész világot. Az Elektronikus államban Amerikát mutatja be úgy, ahogy még nem láttuk.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!