Szekeres Viktor

Megvan a Dungeos & Dragons-mozifilm főszereplője?

Chris Pine lehet, hogy D&D-zni fog.

A Variety értesülései szerint a tervezett új Dungeons & Dragon-mozifilm készítői Chris Pine-nal tárgyalnak annak kapcsán, hogy a Wonder Womanből jól ismert színész vállalja el a Jonathan Goldstein és John Francis Daley által rendezendő fantasy főszerepét. Minderről hivatalos megerősítés még nem érkezett, arra valószínűleg csak a szerződés aláírását követően fog sor kerülni, vagy akkor, ha hivatalosan is zöld utat kap a projekt.

Az idősebbek talán még emlékeznek arra, hogy 2000-ben már készült egy botrányosan rossz, élőszereplős Dungeons and Dragons-mozifilm Jeremy Irons, Marlon Wayans és Thora Birch főszereplésével. Az idehaza Sárkányok háborúja címen kiadott fantasy 45 millió dollárból készült, és összességében világszerte 34 milliós bevételt termelve szerepelt le. Ezt később két, lakossági piacra készített folytatás is követte: 2005-ben Sárkányok börtöne 2 (Dungeons & Dragons: Wrath of the Dragon God), valamint 2012-ben a Sárkányok börtöne 3 (Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Azért szerintem a többség a Star Trekből emlékszik rá, a Wonder Woman-ben elég felejthető volt, hiába szerepelt sokat. Mondjuk a Star Trekben is felejthető, csak ott volt 3 film megszokni, hogy létezik. :)