Szekeres Viktor

Készül a Tucatjával olcsóbb rebootja

Lesz új Cheaper By The Dozen-film.

A Disney-féle hagyományos Investor Day, azaz bejelentésekkel tarkított befektetőket tájékoztató esemény csütörtökön gigantikusra sikeredett, négy órán át tartott. A cég rengeteg új projektet jelentett be platformjaira, többek között a Disney+-ra, a Hulura, illetve az FX-re - és még pár filmes terv említése is belefért, bár utóbbiak mindenképp kisebbségben voltak az otthoni szórakoztatást képviselő alkotások mellett.

A Disney már jelezte pár éve, hogy a Disney+-ra több népszerűbb filmes sorozatuk rebootját is lehet várni, sőt, idővel kiderült, hogy mindez nem csak a Disney-katalógusra vonatkozik, hanem az azóta általuk megvásárolt 20th Century Foxéra is. A Disney+-ra 2022-ben több ilyen alkotás is érkezik, és ezek közül az egyik a Cheaper By The Dozen, azaz a Tucatjával olcsóbb lesz, amiről most beszéltek először.

A 2003-as, Steve Martin főszereplésével készített film rebootjáról sok mindent nem árultak el, de minden bizonnyal a koncepció meg fog maradni, miszerint egy jókora családról fog szólni, akik nem csak kaotikus otthoni életet élnek, de még családi üzletüket is irányítani kényszerülnek. A főszereplő ezúttal Gabrielle Union lesz, a rendező Gail Lernek, a forgatókönyvíró pedig Kenya Barris.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!