Szekeres Viktor

Nem lesz új Fekete Párduc

Nem fogja más alakítani a Black Panther főszereplőjét.

A Disney-féle hagyományos Investor Day, azaz bejelentésekkel tarkított befektetőket tájékoztató esemény csütörtökön gigantikusra sikeredett, négy órán át tartott. A cég rengeteg új projektet jelentett be platformjaira, többek között a Disney+-ra, a Hulura, illetve az FX-re - és még pár filmes terv említése is belefért, bár utóbbiak mindenképp kisebbségben voltak az otthoni szórakoztatást képviselő alkotások mellett.

Az egyik legtöbbeket érintő bejelentés természetesen a Fekete Párduccal volt kapcsolatos. Az egyik legnépszerűbb és legelismertebb Marvel-film főszereplője Chadwick Boseman ugyanis nemrég meghalt, és azóta se szeri, se száma a találgatásoknak azzal kapcsolatban, hogy miképp fogja áthidalni mindezt a Marvel Studios. Nos, most már hivatalosan is megerősítették azt, hogy nem lesz a második részben új T’Challa, hanem a Black Panther II tovább fogja bővíteni Wakanda lenyűgöző világát, és természetesen a gazdagítani a Ryan Coogler filmje által bemutatott karaktereket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #3
  De itt halálesetről van szó, nem rebootról vagy a Bond filmek esetén megszokott főkarakter váltásról.
  Itt kegyeleti okból nem akarnak Boseman karakterére mást keresni. De miért is kéne, mikor a Black Panther nem egy személy, hanem egy szerep... tehát bárki betöltheti, aki érdemes rá, nem kell T'Challa karakterét mindenképpen megtartani. A képregényben is több karakter - köztük nő is - volt már Black Panther. Ha Boseman ennyire szerette ezt a szerepet, és ennyire beleadott mindent, akkor az már elég ok, hogy ez a karakterváltás most következzen be.

  Személyes véleményem szerint kicsit túl van dramatizálva az egész, olyan szempontból, hogy ha én színész lennék, akkor nem egy képregényadaptációban nyújtott alakításomra lennék a legbüszkébb. Max olyan szempontból, hogy abból akasztottam a legtöbbet. De ha Boseman tényleg erre volt a legbüszkébb, és ezt szerette a legjobban, akkor semmibe sem kerül azt tiszteletben tartani.
 • morguldae #2
  Ugyan, Angelina Joliet is simám lecserélték egy idő után egy másik nőre a Tomb Raiderbe. Majd lecserélik őt is egy másik színészre. Semmi különös nincs az ilyesmiben. James Bondot is töménytelen színész alakította már. Megszokott dolog.
 • wraithLord #1
  Inkább arról van szó csak, hogy Chadwick Boseman karakterére nem keresnek új színészt, hanem más karakter fogja átvenni a Fekete Párduc szerepét (pl. T'Challa húga).