Szekeres Viktor

Sok robbanásos előzetest kapott A tél katonája-sorozat

llyen lesz a Falcon and The Winter Soldier.

A Disney-féle hagyományos Investor Day, azaz bejelentésekkel tarkított befektetőket tájékoztató esemény csütörtökön gigantikusra sikeredett, négy órán át tartott. A cég rengeteg új projektet jelentett be platformjaira, többek között a Disney+-ra, a Hulura, illetve az FX-re - és még pár filmes terv említése is belefért, bár utóbbiak mindenképp kisebbségben voltak az otthoni szórakoztatást képviselő alkotások mellett.


A The Falcon and The Winter Soldier márciusban kerül bemutatásra a Disney+-on, így épp ideje volt annak, hogy lássunk belőle valamint, fent meg is nézhető az első előzetese a minisorozatnak. A 6 részes szériának Anthony Mackie, valamint Sebastian Stan a főszereplője, akik ismét magukra öltik az MCU-filmekből ismert szuperhősök szerepet. De nem csak ők ismétlik meg filmes szerepeiket, hanem a hírek szerint Emily VanCamp is visszatér Sharon Carterként, valamint Daniel Bruhl, mint Helmut Zemo.

A szériát Kari Skogland fogja rendezni a digitális platformnak. A történetről hivatalosan egyelőre semmit sem lehet tudni, bár sajtóértesülések szerint Sólyom Végjátékot követő status quo-ja lenne a középpontban. Így újabb karakterek filmek utáni sorsára derülhet fény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!