Szekeres Viktor

Előzetest kapott a következő Star Wars-tévésorozat

A Star Wars: Clone Wars spinoffjának első képsorai nem okoznak csalódást.

A Disney-féle hagyományos Investor Day, azaz bejelentésekkel tarkított befektetőket tájékoztató esemény csütörtökön gigantikusra sikeredett, négy órán át tartott. A cég rengeteg új projektet jelentett be platformjaira, többek között a Disney+-ra, a Hulura, illetve az FX-re - és még pár filmes terv említése is belefért, bár utóbbiak mindenképp kisebbségben voltak az otthoni szórakoztatást képviselő alkotások mellett.


A Disney a Marvel mellett a Star Wars rajongóit próbálta új projektekkel lenyűgözni, aminek egyik eszköz a Star Wars: Bad Batch fenti előzetese volt. Mint az nyáron kiderült, a Star Wars: The Clone Wars spinoffja a Disney+-ra fog érkezni és ugyancsak Dave Filoni lesz a készítője. A történet pedig a The Clone Wars-sagában megismert kísérleti klónokról fog szólni, illetve arról, hogy találnak magukra egy rohamos gyorsasággal változó galaxisban, a klónháborút követően.

Mint ismert, a Bad Batch a klónsereg klónjaihoz hasonló, ám azoktól genetikailag eltérő különleges szakasz, melynek ragjai egyedi képességekkel, szakértelmekkel bírnak, s ennek köszönhetően válnak hihetetlenül hatékony katonákká - ráadásul együtt még erősebbek is, mint külön-külön. A Klónháborút követő időszakban pedig miközben új értelmet keresnek életüknek, mindenféle zsoldosküldetést vállalnak el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!