Szekeres Viktor

Új True Blood-sorozat érkezhet az HBO-ra

Már dolgoznak az új True Blood-sorozaton.

Az itthon True Blood - Inni és élni hagyni címen ismert True Blood új változatot kaphat, miután a TVLine értesülései szerint az HBO elkezdett fejleszteni a rebootot. A pilot forgatókönyvét Jami O'Brien, a NOS4A2 készítője, valamint Roberto Aguirre-Sacasa, a Riverdale atyja készítené el, és a projektben az eredeti szériát jegyző Alan Ball is részt venne.

Mint ismert, egy vámpíros drámáról van szó, mely nem saját kútfőből született, hiszen Charlaine Harris regényciklusát, a The Southern Vampire Mysteries-t használja alapul. A sorozat egy olyan társadalmat fest le, melyben az emberek tudnak a vámpírok létezéséről, hiszen azok felfedték titkukat, hogy nyugodtan élhessenek közöttünk, ráadásul el sem kell fogyasztaniuk minket, ugyanis is egy japán szintetikus vérkészítmény kielégíti éhségüket.

Egy sorozat fejlesztése, illetve fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a készítőktől a gyártó stúdió vagy a célplatform berendeli egy pilotepizód forgatókönyvét, amit velük együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően, ha a forgatókönyv elnyeri az illetékesek tetszését, akkor azt a pilot berendelésével, vagy a teljes első szezon bekérésével honorálhatják - vagy pedig, ha nincs még gazdája a tervnek, akkor házalni kezdenek vele különféle lineáris tévécsatornáknál, illetve streaming platformoknál, hátha találnak rá vevőt. És persze az is előfordulhat, hogy többet nem hallunk egy sorozattervről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!