Szekeres Viktor

Forgatják az új élőszereplős Star Wars-sorozatot

Forog a Cassian Andor-széria.

Diego Luna a minap jelent meg a Jimmy Kimmel Live! című késő éjszakai talkshow-ban, ahol elmondta, hogy elkezdődött a Disney+ következő Csillagok háborúja-univerzumban játszódó, Cassian Andor karakterére összpontosító sorozatának a forgatása. A munkálatokra első körben Londonban kerül sor. Luna még azt is elárulta, hogy a sorozatnak köszönhetően a nézők jobban meg fogják érteni a Zsivány Egyest.

Mint az nemrég kiderült, Tony Gilroy helyett Toby Haynes rendezi a széria egy jelentős részét. Ettől még Gilroy marad a sorozat showrunnerje, aki úgy döntött, hogy a vírushelyzet okán hozott korlátozások miatt nem fog Londonba repülni, inkább New Yorkból dolgozik tovább, de a munkálatokat napi szinten követheti így is. (A sorozat másik showrunnerje Stephen Schiff.). Gilroy korábban a szkript megírása után a Zsivány Egyes újraforgatásában is segédkezett, és elég sok jól sikerült filmet írt, a filmográfiája az Armageddontól egészen a Beirutig terjed. Háromszor rendezőként is közreműködött mozifilmek esetében, a Michael Claytont, a Kettős játékot, valamint A Bourne-hagyatékot dirigálta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #5
    "sorozatnak köszönhetően a nézők jobban meg fogják érteni a Zsivány Egyest." Mert mi nem volt ertheto? Amugy szivesen latnek elozmenyfilmet/sorozatot arrol a csokarol, aki Luke X-szarnyujat tartotta karban.....Vagy az 1. Halalcsillag 134. emelet 24/rf reszlegenek takaritoirol....
  • Zsoltee_a_bator #4
    Rogue One -ban volt azt hiszem.
  • Csaba161 #3
    Számomra ez is új, mert fogalmam sincs, ki is az a Cassian Andor???
  • Cyberdog #2
    Herótba, hogy mindig ugyan akörül a 60-70 körül forog minden. Ennyire kicsi az a galaxis és ilyen rövid történelemmel? T*köm a Disney minimalista SW univerzumába. Legends-et mindenkinek!!! Mara Jade-t akarok... Jaina Solo-t... Jacen Solo-t... Ben Skywalker-t... Talon Karrde-t... Katana flottát, birodalom maradványokat, Chiss-eket, Huttokat. Mandalorian-kat etc.. etc..., új jediket, szürke jediket, új sitheket. Régi köztársaságot, új köztársaságot, II. Galaktikus birodalmat, Fel birodalmat

    Egy kiterjedt hatalmas galaxist ezernyi történettel! Nem mindig ugyanazt a történetet ezerféleképpen elmondva. Ha arra lennék kíváncsi, akkor nézek II. Világháborús dokusorozatokat.

    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2020.12.06. 01:51:06
  • stinkydiver73 #1
    Jáj, az Armageddon.