Szekeres Viktor

Előzetest kapott a George Clooney elveszettnek hitt medvés horrorfilmje

Végre mindenki láthatja a Grizzly 2-t.

Jövő év elején teljes valójában fog bemutatásra kerülni André Szöts Magyarországon forgatott filmje, a Grizzly második része, a Grizzly II: Revenge, amiben többek között George Clooney, Laura Dern, Charlie Sheen, Louise Fletcher, John Rhys-Davies és Steve Inwood is szerepel. A Gravitas Ventures most kiadta az alkotás előzetesét.


Az eredetileg 1983-as horror nagyját sikerült annak idején leforgatni, azonban a különleges, főleg a medvével kapcsolatos effektusok nem készültek el teljes egészében, ugyanis az egyik producer meglépett a költségvetés egy részével. Az eredeti munkakópia gyenge minőségű kalózpéldánya 2007-ben ugyan elterjedt, azonban hivatalos kiadást sosem ért meg a film. 2019-ben a GBGB International szerezte meg a film befejezésének jogait, és a végső változat februárban volt először látható egy filmfesztiválon, hogy később tovább folytassa körútját. Most pedig azért kerülhet végre széles körben is bemutatásra az új Grizzly-film, mert augusztusban a GBGB International eladta a forgalmazási jogokat Gravitas Venturesnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Ez nem elveszettnek hitt film, mivel a létezéséről mindig, vagy legalábbis jó ideje tudni lehetett. Egyszerűen csak dobozban maradt a befejezetlen film, úgy meg értelme sem volt kiadni, nyilván nem is akarták. Meg pénz sem árt hozzá, most ezt tették bele.
  • Tntmaxy #1
    Grizzilla!