Szekeres Viktor

Egyre kevesebb az esély az Alien-tévésorozatra

Lehet, hogy a Disney miatt lőttek az Alien-tévésorozatnak.

Pár éve felmerült, hogy tévésorozat készülhet a Nyolcadik utas: a halál című film, illetve annak folytatásai alapján. A tervezett Alien-sorozatról csak annyit lehetett tudni, hogy egy komplex, de lezárt történetet prezentálna, ami igencsak belenyúlna a mitológiába, és azt, hogy a készítője az a Noah Hawley lenne, aki a Legion és a Fargo című sorozatokat is jegyzi. Azonban, miközben az is beszédes volt, hogy jó ideje nem hallottunk a projektről, most az író is megerősítette, hogy egyelőre nem nagyon érdemes tervezni a szériával.

Mindennek a fő oka az lehet, hogy a Disney megvásárolta 21st Century Foxot, így az univerzum jogai is átkerültek hozzá, márpedig a Disney-s imidzsben nem nagyon fér be mostanság az Alien. Hawley elmondta, hogy az akvizíció óta vannak törekvések arra, hogy az arculat némiképp megváltoztatásra kerüljön, így nem érdemes még lemondani a franchise-ről, főleg, mert a stúdió részéről elég komoly az igény rá, csak egyelőre az adott keretek nem alkalmasak arra, hogy elkészülhessen egy széria.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #3
  Tényleg van olyan ember, aki azzal foglalkozik, milyen lenne már, ha egy Disney alá tartozó stúdió hozna ki egy Alien filmet vagy sorozatot? Nem muszáj a kastélyt meg a kalózhajót odatenni az elejére, a Ponyvaregény elején sem volt, pedig 1994-ben a Mirax még a Disney tulajdona volt.
 • Csaba161 #2
  Ez tetszik:
  "...az arculat némiképp megváltoztatásra kerüljön..."

  Gondolom itt is az lesz, mint bébi Yodával,
  kis cuksi-muksi bébi alienek fognak rohangálni...
 • Ender Wiggin #1
  ez jó hír. rókabőrből már elég volt...