Szekeres Viktor

Előzetes érkezett a Doctor Who visszatéréséhez

Ilyen lesz az újévi Doctor Who.

Arrébb van még az új Doctor Who-szezon, azonban újévkor a BBC bemutatja a méltán népszerű scifi-sorozat legújabb különkiadását, ami a Revolution of The Daleks címet kapta, azaz minden bizonnyal a Dalekok forradalmáról fog szólni. Íme az előzetes hozzá.


Eredetileg 2020-ban érkezett volna a 13. évad, azonban a járvány miatt csak késve kezdődhetett meg a forgatás (és az évad is a szokottnál rövidebb lesz), így 2021-es premierrel érdemes számolni. A nagy kérdés, hogy vajon valamikor folytatják-e a hazai sugárzást, hiszen a legutóbb érkezett új Doktor (Jodie Whittaker) kapcsán jó beszállási pontot jelenthet a 11. szezon az újonc nézők számára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #5
  (Egyébként valahol aranyos, amikor valaki internetes információkat és linkeket oszt meg a másikkal abban a hiszemben, hogy az egyrészt nincs képben véleményekkel, mutatókkal, hírekkel, másrészt, ha valóban így van, akkor képtelen használni keresőket és filmes adatbázisokat. És mindezt abban a hiszemben teszi, hogy rávilágít nem alapvetésnek számító tényekre.)
 • zetortraktor #4
  Ejnye, ki hitte volna! Nem is értem, hogy a BBC miért rendelte be a 12., majd a 13. évadot, ha nem sikeres a sorozat. Mert láthatóan nem sikeres. Ezek meg berendelték és költik rá a milliókat. Vajon nem látták a beidézett a dolgokat, amik a siker zálogai a jelek szerint? MIKOR FOGJÁK FELFOGNI A CSATORNÁK, HOGY A SIKER FŐ MUTATÓJA AZ IMDB-KOMMENT?

  Akkor lehet, hogy az NCIS sem sikeres, csak 17-szer tévesen rendelték be? Ja, nem, Imdb, top review:

  "At first when my husband would watch this show I wasn't really paying much attention and I would see this goth girl in the lab and think "what on earth is THAT?!?!?!" Then, one night I sat and watched along with him and now I am totally hooked. Mark Harmon's character appears to be annoyed sometimes by the other characters actions etc. but you get the feeling he really likes his coworkers. I like David McCallum's character and the way they tease him about going on and on. I get the feeling he knows they really do like him but his stories just get to be too much for them and he understands. My favorite though is Pauley Perrette's character. She is just a lot of fun. I hope the show stays on a long time- Tuesday nights wouldn't be the same with out it."

  EMBEREK, MEGNYUGODHATUNK!
 • cateran #3
  Imdb, top review:
  "Season 11 isn't Doctor Who and my rating reflects that. The writing for this latest season is weak. The stories are weak. It's so disappointing. My skepticism about a female Doctor was laid to rest at the feet of a poor effort. Perhaps a great female Doctor can be had (Missy was tremendous), but not with the current stories. What chance Whittaker had to make the first female Doctor stand out is buried."
  Tobbi komment az elso oldalrol:
  "13th doctor is absolutely terrible"
  "Bitterly, bitterly disappointed"
  "Terrible writing for Season 11"
  "Death of another franchise.."

  Rottentomatoes:
  90% kritikusok, 20% nezok (11. season)
  78% kritikusok, 16% nezok (12. season)

  https://cosmicbook.news/doctor-who-ratings-drop-loses-million-fans

  Sikertortenet.....

 • zetortraktor #2
  Nincs "a forgatókönyv író". Ez nem film. De eddig sikerük volt. Most hirtelen nem lesz?
 • Agyturbinikusz #1
  Remelem a forgatokonyv irot lecsereltek, mert azzal nem sok sikeruk lesz sajnos.