Szekeres Viktor

Decemberben nevet vált egy hazai filmes csatorna

Paramount Network lesz a Paramount Channelből.

Pár hónapja derült ki, hogy Amerikában Paramount Channel neve Paramount Movie Networkre változik, ami azt jelenti, hogy az adó lemond sorozatainak nagy részéről, és inkább filmeket kezd el adni, köztük nagyon sok saját gyártást. És talán ezzel van összefüggésben az is, hogy itthon is megváltozik a Paramount Channel neve: Paramount Networkre. Minderre december 17-én fog sor kerülni.

Érdekesség, hogy míg odakint a sorozatok eltűnnek a csatornáról, itthon meg fognak érkezni rá, ugyanis a hírek szerint a Paramount Networkön folytatódnak a megszűnő RTL Spike egyes szériát, többek között a Cobra 11, a Yellowstone, a Halottkém és a Fargo. A tulajdonos ViacomCBS egyébként azt tervezi, hogy évi 100 sajátgyártású filmet készít, amiből 52 a Paramount Network-re menne, azaz minden héten lenne egy premierje.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    "Magyarország mindig is híres volt arról hogy régi megszűnt, akár pár részt levetítő sorozatokat is megvásárolt, és vásárol jelenleg is."

    Valaki rettenetesen homályban van...
  • end3 #3
    Nincs azzal semmi baj, hogy olcsóbban vásárolnak normális, régebbi filmeket, sorozatokat, - mert a top mai mozik, a maguk statisztikai polkorrekt szereplő és téma adagolásaikkal agyatlan és majdnem nézhetetlen agymosó marhaságok. (Ha már kettőt láttál a sztrémingesek saját cuccaiból, akkor ezer évre előre kiszámíthatóan láttál tőlük mindent. - A legszomorúbb az, hogy rengeteg pénzt fordítanak a saját filmjeikre, és a "666" pc szabály figyelembevételével dolgozó, egyébként kiváló filmes írók-rendezők is ilyen módon csak hulladékokat képesek letenni az asztalra.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2020.11.30. 09:05:22
  • Zsombor99 #2
    Akkor én pláne "be lehetek szűkülve", ugyanis én M2, Minimax és Nickelodeon csatornákat nézek még így majdnem 22 éves fejjel is, egyéb filmek nézésére pedig alig lehet rávenni engem (pedig lenne mit pótolnom)...
  • monk00 #1
    "Érdekesség, hogy míg odakint a sorozatok eltűnnek a csatornáról, itthon meg fognak érkezni rá"

    Ebben mi az érdekes? Magyarország mindig is híres volt arról hogy régi megszűnt, akár pár részt levetítő sorozatokat is megvásárolt, és vásárol jelenleg is. Egyáltalán nem zavarja, hogy már a kutyát sem érdekli mert régi, vagy 1 évad után befejezetlenül elkaszálták. Az volt a lényeg hogy ezeket szinte ingyen megkapták. A hülye magyarnak ilyenek is jók. Mindenben le vagyunk maradva 30 évvel, akkor ez miért lenne másképp. Pláne aki nem igazán tudja a facebookon kívül másra használni az internetet. Az ilyeneknek teljesen mindegy hogy mit néznek. Csóri kelet európaiak...