Szekeres Viktor

Nem lesz több Utopia

Megszüntetésre került az amerikai Utopia.

Az Amazon Studios úgy döntött, hogy az első évadon túl nem folytatja szeptember 25-én bemutatott sorozatát, a Utopiát, ami egy angol szériának volt az adaptációja. Az eredeti sorozatot Dennis Kelly írta és pár éve két hat részes szezont jutott neki a Channel 4 jóvoltából. A Utopia mondhatni bemutatása pillanatában kultikussá vált elborult történetének és zseniális látványvilágának köszönhetően. A sztori egy képregényről szól, mely valami globális katasztrófát jósol meg. Ennek a kéziratát szerzi meg pár fiatal geek és összeesküvés elmélet-hívő, miközben egy ügynökség mindent megtesz, hogy visszaszerezze tőlük.

A széria berendelését még 2018-ban jelentették be. A kilenc részes első évadot Gillian Flynn írta meg, akit a többség bestseller könyvek írójaként ismer, ő jegyzi a Holtodiglant (Gone Girl), melyből David Fincher készített sikeres mozifilmet, és ugyancsak neki köszönhettük az Éles tárgyak (Sharp Objects) című HBO-sorozat alapanyagát is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Relixo #1
    Várható volt meg se közelítette a hangulatát és a színvonalát az eredeti angolnak. Ez az új egy nevetséges blődli volt ahhoz képest. (bár csak 1 részt bírtam végig szenvedni belőle)
    Ha már hozzányúltak egy ilyen sorozathoz akkor minimum azonos szinten kellett volna de mindenképpen többet várt volna el az ember. De az ,hogy még ez se sikerült... no comment.