Szekeres Viktor

Itt a Tom és Jerry-film szinkronos előzetese

Magyarul beszél a TÉJ-mozifilm trailerje.

Általában azt szoktuk írni, hogy a szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban, és és ez most is áll, hiszen Tom és Jerry hazai premierjére csak jövőre fog sor kerülni.


A hazai forgalmazó, az InterCom a következő leírással ajánlja a filmet a trailer YouTube-oldalán, aminek... valójában semmi köze nincs az előzeteshez, hiszen az egy szállodában játszódik és a két főhős között konfliktust emeli ki - bár lehet, hogy csak a videó becsapós: "Valószínűleg híresebbek, mint Bonnie és Clyde, Superman és Batman meg Jancsi és Juliska együtt véve: Tom és Jerry a mozivilág egyik leghíresebb párosa. Itt az ideje, hogy megtudjuk, hogyan ismerték meg egymást!
Jerry, a kisegér boldogan éldegélt egy nagy, vidéki házban egy kedves öreg házaspárral – de az idillnek vége szakad, amikor a régi tulajok elköltöznek, és fiatal, sok gyerekes család érkezik a helyükre. Jerry mindent elkövet, hogy kiüldözze őket, de az új gazdák egy macskával indulnak ellentámadásba. A házért kezdődő eszeveszett háborúnak két újdonság vet véget: 1. a család nagy bajba kerül. 2. Tom meg Jerry rájön, hogy már nagyon megszerették az új gazdáikat, és szívesen segítenének rajtuk.
És átmenetileg összefognak a közös ellenség ellen.
A világ egyik legnépszerűbb, legtöbbet idézett animációs sorozata most az élő és animációs elemeket keverve születik újjá: a látvány modern, de a szellem a régi: sok humor, sok ötlet és rengeteg üldözés!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #2
    Ez a Jerry azon kívül hogy egy kártevő még igazi g.ciláda is.
  • WinT #1
    Ezek a rövidítések bakker annyira nevetségesek. Tényleg olyan nehéz leírni a teljes címet?