Szekeres Viktor

A valóságshow-rajongók nagy örömére 2021-ben is lesz Exatlon

Lesz harmadik szezonja is az Exatlonnak.

Az természetesen nem meglepő, hogy ismét lesz Exatlon Hungary, az már inkább, hogy a TV2 mindezt csak nemrég jelentette be hivatalosan és nyitotta meg a jelentkezéseket. Lehet, hogy persze mindezt némiképp optimistán tették, hiszen ki tudja, hogy a forgatás tervezett kezdéséig lesz-e lehetőségük a Dominikai Köztársaság területén forgatni.

Akárhogy is, a terv kész, hiszen bár nem döntött nézettségi rekordokat tavasszal az Exatlon, de TV2-es szinten korrekt számokat hozott, márpedig a csatorna számára ez nagy kincs, főleg azért, mert egyrészt napi realityről van szó, másrészt pedig mert 2, olykor 2,5 órányi főműsoridőt is le tudtak fedni a valóságshow-val. A TV2 számítása szerint egyébként az eddigi 190 epizódban 54 játékos szerepel 33 különböző pályán, ami azt jelenti, hogy 3251 versenyfutammal számolva, egy pályát átlagban 100-szor teljesítettek a csapatok.

Mint ismert, a játékban két csapat versenyez egymás ellen: civil játékosok csapnak össze sportos hírességekkel, akiklehetnek olimpikonok, jelenlegi és egykori sportemberek, vagy éppen kiemelkedően fitt sztárok. Természetesen mindannyian csak alapos orvosi vizsgálat és állapotfelmérés után utazhatnak el életük kalandjára, "a világ egyik legkeményebb versenyét" teljesíteni. Az Exatlon bajnokára a küzdelem végén többmilliós nyeremény vár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #1
    Valóságshow? Mi köze a valóságnak az exatlonhoz?