Szekeres Viktor

Előzetest kapott a TV2 új, magyar sorozata, a Doktor Balaton

A TV2 elkezdte komolyabban reklámozni új, napi sorozatát.

Korábban arról volt szó, hogy a TV2 tavasszal indítja el a Doktor Balaton című napi sorozatát, de talán a most kiadott előzetes arra utalhat, hogy hamarabb is láthatjuka a Bodrogi Gyula, Voith Ági, Mészáros András, Gula Péter, Hirtling István, Pálfi Katalin és Sárközi Nagy Ilona főszereplésével készített telenovellát.


Az új napi televíziós sorozat ötletgazdája és producere Diószegi Judit, gyártója a ContentLab&Factory, amely kapcsán a TV2 azt írja, hogy "számos magyar sikersorozatot jegyez", azonban nem meglepő módon nem nevezik a nevén a gyerekeket, például A mi kis falunkat vagy a Drága örökösöket. A csatorna közleménye szerint a "magyar Dallas történetének helyszíne a balatonfelvidéki Balatonmeggyes, a cselekmény középpontjában pedig az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • monk00 #1
    Nem tudom, biztos velem van baj, de ez, a borzalmasnál is borzalmasabb. Ezt megint csak azért csinálták meg, hogy valakinek a pénzét tisztára mossák. Mert képtelen vagyok elhinni hogy ilyen semmire valaki pénzt áldozzon. Hihetetlenül gagyi...