Szekeres Viktor

Itt a repülő náci cápás Sky Sharks előzetese

Újabb cápás dili lesz látható széles körben.

Mark Feshe filmje, a Sky Sharks eddig csak horror és fantasztikus tematikájú filmfesztiválokon volt látható, de nemsokára mozis premiert is fog kapni Németországban, így érdemes elővenni még egyszer az előzetesét, hiszen a film története olyan, amilyet sokan még nem pipáltak.


A Naomi Grossman, Tony Todd, Cary-Hiroyuki Tagawa és Robert LaSardo főszereplésével készített alkotásban az Antarktisz jégtakarója alatt lel rá egy geológus csoport egy régi náci laboratóriumra, ahol sötét kísérleteket folytattak. A nácik ugyanis a világ leigázása céljából génmanipulált cápákat gyártottak, melyeket genetikailag mutálódott élőhalott szuperemberek ülhettek meg. És az ő támadásukat csak egy Vietnamban elesett amerikai katonák reanimált osztaga állíthatja meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #5
  A készítők túl sokat wolfensteineztek beállva...
 • wraithLord #4
  Elek Zoltán az a kategória, mint Szalacsi, Gátvéder, de tágabb értelemben ide tartoznak a Maunikasó vendégei is.
  Inkább sajnálatos, mint szórakoztató, pláne ha kihasználják, hogy a fogyatékából szereznek nézettséget, ahogy az történt is.

  Ed Wood jó példa. Nem szándékosan, de vérbeli trash filmeket gyártott.
  Szerintem a szándékos trash film is jó, ha valakinek van érzéke hozzá, ráadásul így értékes mondanivalót is bele lehet csempészni a trash mellé (pl. Iron Sky első része. A másodikat nem láttam, de szerintem az csak ilyen ráadás ökörség.)
 • Cobra. #3
  Iron Sky is jó volt, ezt is látni kell :)
 • Dynamic #2
  Csak azt nem értem, hogy amikor valami szándékosan gagyi az miért szórakoztató? Amikor direkt arra mennek, hogy meghökkentsenek, az számomra soha nem lesz olyan hatékony mint amikor valaki jól akar valamit csinálni,de szimplán béna. Ilyen autentikus példa mondjuk Elek Zoltán.
 • Macropus Rufus #1
  Megnézős. Annyira [email protected]ág, hogy ezt látni kell. :) Mind a teljesen idiótaság Sharknadó szériákat, meg a társait. Ezek már annyira gagyik annyira [email protected] a színészi munka a vágás, a látvány kb. az egész film, hogy ezt már művészet össze hozni és éppen ezért látni kell.