Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Denevérnő-sorozat folytatása

Ilyen lesz az új Batwoman.

Elég nyúlfarknyi, de annál beszédesebb promóval kezdte el hirdetni az amerikai CW csatorna a Batwoman 2. évadának január 17-i premierjét. Az időpont egyébként azt is jelenti, hogy itthon minden bizonnyal 18-án már látható lesz a szezonnyitó az HBO GO-n, bár ezzel kapcsolatban még nem került sor hivatalos bejelentésre, így csak találgatni tudunk.


Mint ismert, májusban derült ki, hogy Ruby Rose és a CW útjai elváltak, így a 2. évadban a színésznő nem viszi tovább Kate Kane karakterét. A csatorna új főhőst fog bemutatni, aki magára öltheti a Denevérnő gúnyáját, őt, azaz Ryan Wildert pedig nem más fogja alakítani, mint a God Friended Me-ből jól ismert Javicia Leslie.

A Batwoman második szezonos berendelése természetesen nem meglepő, hiszen a csatorna jövőre visszatérő sorozatai közül a második legnézettebb, mindössze egy másik képregény-széria, a The Flash előzi meg népszerűség tekintetében. Kérdés, hogy új főszereplővel megmarad-e ez a siker.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #8
  A Metán 1.7 az audience score :-)))) Tényleg szuper sorozat, hagyjuk meg traktorgyereknek.
 • zetortraktor #7
  (Azért kíváncsi lettem és megnéztem, hogy a Batwoman finálé minden negyedik néző szerint az IMDB alapján 10/10-es volt, és emellé még 40% a nagyon jó kategóriába illesztette (7-8-9/10) - azért ez nem semmi. Lehet, hogy el kéne kezdenem? Eddig csak egy sorozat volt ebből az univerzumból nézhető, így nem is nagyon vesződtem vele.)
 • zetortraktor #6


  Emberek, akik a siker internetes pontszámokon vagy kritikákon mérik - és azok, akik azt hiszik, hogy a színészek netezőértékelésekkel foglalkoznak. Megyek, gyorsan megnézem, hogy milyen osztályzatokat és mennyi negatív véleményt fogok találni az NCIS 18. évadáról.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2020.11.27. 11:53:16
 • Griphons #5
  "Kérdés, hogy új főszereplővel megmarad-e ez a siker."
  Milyen siker?
  A rottentomatoes-on 13% audience score, Imdb-n 3.6-os rating. Ez nem Batwoman, hanem Badwoman volt, pedig az első évad végéig elröpítette az évadvégi crossover (én is csak azért pörgettem végig a 9 részt). Nem véletlen, hogy Ruby Rose dobbantott.
 • zetortraktor #4
  Az alap adott, nem hiszem, hogy ne lenne.

 • GSAgent89 #3
  ha már van batwoman akkor lesz majd catman is? :D
 • Ender Wiggin #2
  a 160 centi/50 kiló sem nagyon segít...
 • nlght #1
  Ez a hajkorona nagyon előnyös a közelharcban (főleg az ellenfél számára), bármelyik harcművész megerősítheti.