Szekeres Viktor

Új hírek a Dexter-rebootról

Marcos Siega rendezi az új Dexter-szezont.

Nemrég derült ki, hogy a Showtime csatorna berendelte a Dexter 9. évadját, azaz rebootolja a sorozatot, most pedig a The Hollywood Reporter értesülésének nyomán arról számolhatunk be, hogy az új szezon 9 részéből 6-ot az a Marcos Siega fog rendezni, aki az eredeti széria készítésében is részt vállalt, jó pár epizódot rendezett.

Az új szezonra természetesen vissza fog térni Michael C. Hall, és a többi szereplőt is nemsokára ki fogják választani. A sorozat showrunnerje Clyde Phillips lesz, aki a széria korai szezonjának a sorozatfőnöke volt. A sajtóközleményben jövő év eleji forgatáskezdést említenek, és azt, hogy a tíz részes új évadot még 2021. őszén szeretnék bemutatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • tomboy013 #8
  Igazából le se zárták a sorozatot, a főszereplő szála nyitva maradt, simán lehet folytatni és remélhetőleg méltó folytatást kap mert nagyon szerettem a sorozatot.
 • kalapos01 #7
  ""A remake tells the same story as the original but uses a different cast and may alter the theme or target audience."
  A remake az csak az eredeti újraforgatása más szereplőkkel. "

  Ezen egyébként jót nevettem, hogy valaki gondolkodás nélkül bemásolja. Ez azt jelentené, hogy nem is igazán létezik remake.
 • kalapos01 #6
  A Dexter értelemszerűen reboot. Mert újra, azaz ismét elindul a sorozat. És folytatás is.
 • kalapos01 #5
  Ó, ha nem tudod, akkor random idézgetsz valakit, aki nem ért hozzá? Oké, nyilván nem sok tévésorozatot ismersz, vagy a műfaj idegen számodra, de nem, ez nem így megy. Már ezekre a nem túl értelmes meghatározásokra is bőven lehet ellenpéldákat találni, többek között azért, mert nincs is univerzális fogalom, köszönhetően annak, hogy a filmek és a sorozatok feldolgozása/rebootja teljesen eltér, de még tévésorozat és tévésorozat között is van különbség, arról nem is beszélve, hogy ilyen butus meghatározások azt sem tudják kezelni, hogy valami egyféleképp indul és más lesz belőle.

  Ilyenkor kell a szó szerinti változathoz fordulni.

  És tudom, hogy lesz, akinek lesül az agya ettől a WTF-tól, de reboot és reboot különbözhet. És reboot is lehet remake meg folytatás meg revival, meg akármi. Az egyik reboot ilyen, a másik olyan.
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2020.11.22. 10:53:05
 • Ender Wiggin #4
  Nem.

  "A reboot discards continuity to re-create its characters, plotlines and backstory from the beginning."
  A reboot mindent figyelmen kívül hagy. Tehát nem lehet folytatás. Ha pedig folytatás, X. szezon, akkor nem lehet reboot.

  "A remake tells the same story as the original but uses a different cast and may alter the theme or target audience."
  A remake az csak az eredeti újraforgatása más szereplőkkel.
 • Lex80 #3
  Az a Remake,ami figyelmen kívül hagyja a korábbi dolgokat,de az alapok nagyjából maradnak!A Reboot,az újratölti a sorozatot,kvázi mint egy számítógép újraindítását,ott kezdik ahol az abbamaradt!X-akták 10 évad példul,ami kritikán aluli fos lett!Remélem a Dexterhez jól nyúlnak hozzá!
  Utoljára szerkesztette: Lex80, 2020.11.20. 10:23:25
 • Sequoyah #2
  Lehet a lezarast majd figyelmen kivul hagyja...

  Lehet majd valami nyakatekert tortenet lez hogy hogyan ter vissza. De az is lehet hogy az utolso par reszt ignoraljak, es ott folytatja a Miami rendorsegen ahol abbahagyta.
 • Ender Wiggin #1
  ha 9. szezon, akkor miért lenne reboot? egy reboot az figyelmen kívül hagyná a korábbiakat, és új alapokra helyezné a karaktert. nem erről van szó...