Szekeres Viktor

Új sztárok zsűriznek új sztárokat a TV2 sztárrealityjében

Megújul a Nicsak, ki vagyok? zsűrigárdája.

Nemsokára folytatódik a Nicsak, ki vagyok – a rejtélyek színpada a TV2-n. Az álarcos-éneklős valóságshow új szezonja természetesen új maszkokkal és új versenyzőkkel fog visszatérni, de nem csak azok cserélődnek le, akiket nem látunk, hanem azok is, akiket látunk. Legalábbis egy részük.

Az első évadban két csapat versengett: Majka, Judy és Hajós András, valamint Ábel Anita, Kajdi Csaba és Ganxsta Zolee ellen. Úgy tűnik, a gárdából leginkább Ábel és Kajdy vált be, hiszen őket megtartja a TV2, sőt, konkrétan csapatkapitánynak nevezte ki. Kajdi csapatában még Pápai Joci és Mádai Vivien kap helyet, míg Ábellel együtt Csonka András és Király Viktor fog találgatni.

A TV2 tájékoztatása szerint a román licencre épülő valóságshow-ban ezúttal is négy új maszk mutatkozik be minden adásban, a szereplők három körben adnak elő produkciókat. Őket a hangjuk, mozgásuk alapján kell felismerni a két sztárcsapatnak. Minden adásban három teljesen különböző előadással készülnek a szereplők, de nem mindegyikük adhatja elő minden produkcióját, ugyanis a két sztárcsapat körönként egyvalakit leleplez. Minden kör végén az a maszkos szereplő fedi fel magát, akit a sztárcsapatok megneveznek. Az adás végén az a csapat győz, amelyik a legtöbb helyes tippet adta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!