Szekeres Viktor

A Stranger Things 4. évad a vártnál sokkal jobb lett

Úgy tűnik, a kényszerszünet jót tett a Stranger Thingsszel.

Nemrég folytatódott a Stranger Things 4. évadának forgatása, és ennek kapcsán a Collidernek adott interjújában Shawn Levy, executive producer elmondott pár dolgot, többek között azt, hogy bár a kényszerszünet miatt veszélybe került az, hogy a sorozat új részei még 2021-ben bemutatásra kerüljenek, cserébe azonban a forgatókönyvei sokkal jobbak lettek, hiszen a készítők többet tudtak dolgozni rajtuk. Konkrétan most először lettek készen a szkriptekkel a felvételek előtt.

Bár még nem tudni, hogy mikor folytatódik a Netflixen a Stranger Things 4. évada, abban már biztosak lehetünk, hogy lesz ötödik szezonja is a szériának, ugyanis a készítők egy interjúban elárulták, hogy a következő etappal nem fog befejeződni, majd mindehhez azt is hozzá tették, hogy azt is pontosan tudják, hogy mivel és hogyan lesz vége a sorozatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Honnan veszed, hogy idén fogják bemutatni? Mármint abban igazad van, hogy a cikkben leírják, hogy 2021, de ez egyáltalán nem biztos. Még nincs bejelentve premierdátum. (Egyébként meg miért hazudna Shawn Levy?)
  • Macropus Rufus #4
    Hát ez a cím azért tényleg be tud vonzani pár arcot.
    De am. csak sima hazugság, mert a sorozatot csak idén fogják bemutatni.
  • zetortraktor #3
    (Csak nekem tűnik úgy, hogy manapság sok netező überérzékeny lett? Ha még clickbait is valami, akkor is inkább biccent az ember, hogy sikerült valami az újságírónak, de az, hogy ilyesmi többet váltson ki bárkiből, mint egy futó gondolat, elég durva.)
  • zetortraktor #2
    Eskü, hogy rögtön 10 clickbait címet mutatok az elmúlt pár napból az SG-n jó pár rovatból, de az, hogy egy "A Stranger Things 4. évad a vártnál sokkal jobb lett" című cikkben leírják, hogy a "A Stranger Things 4. évad a vártnál sokkal jobb lett", az nem sok baitet tartalmaz. El nem tudom képzelni, hogy mi benne a bait. Ha leírják címben, hogy "Jó lett a Tenet" vagy "Jó lett aDoctor Strange 2", és a cikkben is ez szerepel, akkor abban mi a bait?
  • Merwenus #1
    clickbait, ennyire legalja lap lettetek?