Szekeres Viktor

Vége az Uncharted-film forgatásának

Leforgatták az Unchartedet.

A filmesek nem csak a forgatáskezdéseket próbálják meg manapság promóciós célokra felhasználni, hanem a forgatások befejezéseit is, hiszen ez remek apropóként szolgál arra, hogy a közösségi oldalakra különféle képeket posztoljanak. Az Uncharted-mozifilm sem kivétel, hiszen a hivatalos Twitter-csatornára került ki a gazdátlan csapó rendkívül izgalmas fotója.

A legutóbbi, nemrég Holland által is megerősített tervek szerint a film előzményt szolgáltatna a játékokhoz, a sztorija alapjait az Uncharted 3: Drake’s Deception vonatkozó jelenete adná, amiben a fiatal tolvaj először találkozik társával, Victor Sullivannel, és mondhatni beindítja a játékfranchise-t megalapozó eseményeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Blage7 #5
  Örülök hogy ennyire ismered a filmezési szokásaimat, de ki kell pukkasszam a kis buborékodat, ugyanis minden egyes játékfeldolgozás filmet láttam, a Bloodrayne-től kezdve, a Dungeon Siege-n át, egészen a WarCraft-ig. Valóban, a kivitelezés szinte mindegyiknél egy okádék, de ha használnád az eszedet, vagy esetleg egyszer a büdös életben utána néznél valaminek mielőtt iderohannál elmebeteg módjára bömbölni, akkor tudhatnád, hogy ennek a filmnek eltérő sztorija lesz a játékokéhoz képest, így aztán teljesen mindegy hogy azoknak milyen története van. Talán nem lesz egy Oscar díjas alkotás, de egy laza hangvételű akció/kaland alkotástól nem is várja el senki. Akárhogy is, a lényeg itt az, hogy Te megint csak úgy akarsz itt okosabb lenni mindenkinél, hogy hangyafasznyi infód sincs arról amit fikázol, csak láttál egy képet, meg előtört belőled a fajtádra jellemző "minden szar ami népszerű" szindróma.
  Ezzel a hugyagyozással, meg válogatott káromkodással meg lehet fasza csávónak érzed magad, de valójában egy játszótéri hisztivel nem ér fel. Minden egyes hozzászólásnál iszonyat májer, mindenhez értő (16 éve AAA játékfejlesztő, hahahaha...) mindent mindig jobban tudó eszetlen királynak próbálod beállítani magad, lehet talán el kellene kezdeni úgy is viselkedni hogy hihető legyen. De nem baj, majd belenősz egyszer. Vagy nem...
 • ugh #4
  Holgyeim es uraim ime az ember aki az utobbi 30 evet egy barlangban elte le es meg egy jatekfeldolgozas filmhez sem volt szerencseje.
  De jo neki!!
  Figyelj hugyagyu, a jatekok sztorijai meg a vhs korszak alsopolcos filmjeihez is gyengek.
  Talan ha 2-3 ami kifejezetten eros es az nem az uncharted (l.a noire, murdered soul suspect pl.).
  A szineszek 99%-a se tul acelos.
  A forgatokony irok sztrajkja es holywood elhagyasa ota joforman csak gyomorforgatonyvek keszulnek
  Igy az utobbi 10-15 evben meg a szellemi szinted is alulmuljak szal. nem kell eszlenynek lenni ahhoz, hogy boritekoljunk egy 30\100-as pontszamot.

  Utoljára szerkesztette: ugh, 2020.11.01. 23:35:12
 • Blage7 #3
  Hölgyeim és uraim, a szakértő véleményét hallották. Hihetetlen hogy egyetlen hivatalosan kiadott kép alapján mennyire tudja a tutit, igaz?
 • ugh #2
  Leforgattak.
  Azt a 10 percet.
  A tobbivel meg kuszkodjenek a renderfarm gepei.
  Nagyon jo filmnek igerkezik.
  Igazi latvanyfos..