Szekeres Viktor

Alakul a Power Rangers rebootja

Írója is van az új Power Rangersnek.

Tavaly év végén derült ki, hogy új változatot kap a 2017-ben rebootolta Mighty Morphin Power Rangerst, ami igencsak besült (a 40 milliós start után Amerikában 85, a világ többi részén pedig 57 millió dollár bevételt termelt). Mivel az IP-ben még mindig van elég kakaó, ezért most a Paramount stúdió próbálkozik meg a franchise mozis felélesztésével. Már akkor szerződtették, a The End of the Fucking World készítőjét, Jonathan Entwistle-t, aki nekikezdett reboot fejlesztésének, most pedig az is kiderült, hogy a filmet rendezni is ő fogja. Tavaly még úgy volt, hogy a szkriptet Patrick Burleigh, a Nyúl Péter 2 írója készítheti el, de most már arról szólnak a hírek, hogy Bryan Edward Hillnek jutott ez a feladat.

A Power Rangers-franchise a tévében több, mint 20 éve mutatkozott be Mighty Morphin Power Rangers címen, és azóta készülnek folyamatosan epizódok belőle. Maga a Power Rangers ekképp a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb márkanevévé is vált, számtalan játék, számítógépes program, jelmez, DVD és képregény jelent meg ezzel branddel. A Fox korábban két filmet is készített, az 1995-ös Power Rangerst (Mighty Morphin Power Rangers: The Movie), valamint az 1997-es Turbócsapatot (Turbo: A Power Rangers Movie). Jelenleg a Nickelodeonon fut egy Power Rangers Beast Morphers-sorozat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Ebben kakaó? Tipikusan olyan, amit nem lehet komolyan venni, és aligha lehet a 90-es évek után bármit hozzátenni. Költségvetéssel, sötét hangulattal se. Ez fröccsöntött gagyi volt, az is marad. Ami nem baj, a 95-ös film pl. veszettül szórakoztató, bűnös élvezet, de minőségnek azt se nevezném. :)