Szekeres Viktor

Elkészült az élőszereplős Tom és Jerry-mozifilm

Már korhatára is van a Tom és Jerrynek.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, melyek között több mozis is akadt, így beszámolhatunk a korhatárra vonatkozó döntésükről. Az egyik legérdekesebb cím a heti listából a Warner Bros. Animationtől érkező élőszereplős/animált hibrid Tom és Jerry-mozifilm volt, ami a jelek szerint elkészült, és a bizottság döntése alapján PG-korhatárbesorolást kapott, azaz nagykorú felügyelete mellett bárki megnézheti majd.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, de most elég tömören intézték el a dolgot, miszerint rajzfilmes erőszak lesz a filmben, durva humor, és rövid ideig némi profanitást is fog tartalmazni a nyelvezete. Mint azt már minden bizonnyal a többség tudja, a filmet Tim Story rendezte, a forgatókönyvet pedig Katie Silberman, April Prosser és Kevin Costello írta. A korábbi infók alapján a két állat néma lesz a filmben (szemben a 92-es Tom and Jerry: The Movie-val), a nevetéseket a nézőkből a fizikai komédiával fogják előcsalni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsombor99 #2
    A cikkhez csatolt képi illusztráció nem sejtet "minőséget", de reméljük a legjobbakat...
    Régebben volt olyan nagy Tom és Jerry rajzfilm, amiben a két főszereplő beszélni is tudott, nekem azzal nem volt bajom, bár kétségen kívül ők eredetileg se tudtak beszélni és bőven jó is volt az úgy. Bár kérdéses még az is, hogy jól fog-e elsülni az ismert szereplők 3D megjelenése vagy sem...
  • csigafi #1
    Most ez vagy nagyon rossz lesz vagy nagyon jó. Bár a cikkhez csatolt képi illusztráció borzalmas.