Szekeres Viktor

Előzetest kapott az RTL Klub új, saját gyártású sorozata

Kiadta az RTL Klub az első Keresztanyu-előzetest.

A Big Picture médiakonferencián az RTL Klubtól Kolosi Péter, vezérigazgató-helyettes nem csak új és visszatérő műsorokat jelentett be, de még egy előzetessel is készült, mely az RTL Klub első 2021-es nagy dobásához, a Keresztanyu című saját gyártású napi sorozathoz készül, aminek a szereplőgárdáját is bejelentették ezzel párhuzamosan.


A korábban bejelentett Lengyel Ferenc és Németh Kristóf mellett a sorozatban szerepelni fog Gálvölgyi János, Szacsvay László, Lengyel Ferenc, Németh Kristóf, Józan László, Ullmann Mónika, Magyar Attila és Mihályfi Balázs, a címszereplő pedig nem más lett, mint Molnár Piroska.

A széria showrunnerje az a Hámori Barbara, aki a Drága örökösök napi munkálatait is felügyelte a csatorna számára. A különbség csak annyi, hogy ezúttal saját produkciós cégével gyártja azt, miután elváltak az útjai a ContentLab&Factoryvel, mely többek között A mi kis falunkért felel. A sorozat ugyanabban a díszletfaluban forog, ahol a Drága örökösöket is készítették, azonban azt természetesen több hónapos munkával teljesen átépítették. A történet az ukrán-magyar határon játszódik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!