Szekeres Viktor

Újabb sorozat dőlt be a koronavírus miatt

Nem fog elkészülni Az elnök eltűnt.

Az amerikai Showtime csatorna tervezett sorozatot készíteni James Patterson és Bill Clinton 2018-as könyve, Az elnök eltűnt (The President is Missing) alapján. A készítő Anthony Peckham volt, és a kreatív gárdában többek között Christopher McQuarrie is helyet kapott, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthattunk volt, mint Ann Dowd, David Oyelowo, Gina Gallego, Janet McTeer, Medina Senghore, Michael Rooker és Paul Adelstein. A feltételes módot pedig azért használjuk, mert a napokban a csatorna bejelentette, hogy minden erőfeszítésük ellenére nem sikerült tető alá hozni a szériát, mely elkészítésének egyrészt a COVID-19 miatt megemelkedett költségek tettek keresztbe, valamint a közelmúlt amerikai politikai történések is szerepet játszottak benne.

Az itthon is megjelent könyv fülszövege a következő: "Amit csak egy elnök tudhat.
Amit csak egy elnök tehet meg.
Amikor az egyetlen lehetőség – elképzelhetetlen…
Az elnök eltűnt.
Thriller, amit csak egy elnök képes megírni.
2018 egyik legjelentősebb könyves szenzációja Bill Clinton és James Patterson könyve, Az elnök eltűnt. A nagyszerű thriller egy olyan eseményről szól, ami bármikor megtörténhet, és amelyet nem hagyhatunk figyelmen kívül.
A szerzők egy olyan fenyegetést vázolnak fel, amely nem csupán a Fehér Házat érinti, hanem egész Amerikát. A nemzetet elborítja a félelem és a kétségbeesés. Kiber-terrorizmusól suttognak, kémkedésről, árulóról a kabinetben. Maga az elnök is gyanúsított, nem sokkal később pedig egyszerűen eltűnik…
A regény döbbenetes módon világít rá az Egyesült Államok belső működésére és sebezhető pontjaira. Ez az utóbbi évek legautentikusabb, leghátborzongatóbb története, tele olyan információkkal, melyekről csak egy egykori főparancsnok tudhat. Ugyanakkor naprakész, hiteles olvasmány is, melyről még évekig fognak beszélni.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!