Szekeres Viktor

Újabb űrhajós sorozatnak lett annyi

Nem folytatódik A távolban.

A Netflix úgy döntött, hogy nem tart igényt A távolban (Away) második szezonjára. A bejelentésre azt követően került sor, hogy szeptember negyedikén mutatták be a szériát, mely jó pár napon át a legnézettebb sorozat volt idehaza a Netflixen. A Jason Katims felügyelete mellett készített sorozat főszereplője Hilary Swank és Josh Charles volt.

A 10 részes első évaddal rendelkező szériát Andrew Hinderaker készítette Chris Jones Esquire-ben megjelent cikke alapján. A Netflix hivatalos szinopszisa alapján a történet is elég világos: "A közeli jövőben az emberiség űrhajót küld a Marsra. A fontos küldetéshez elit asztronautákból álló csapatot toboroznak a világ minden részéről, például az Egyesült Államokból, Oroszországból Kínából, Indiából és az Egyesült Királyságból. Ha minden jól megy, az asztronauták három évig távol lesznek az otthonuktól és a szeretteiktől. Ez az idő a földi és az űrbeli kapcsolataikat is próbára fogja tenni, miközben a túlélésért küzdenek, és igyekeznek elérni az emberiség legfontosabb célját. Az egész világ őket figyeli majd."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #3
    Háááát. Szerintem ez a robotosűrhajós Ridley Scott sorozat sem fogja sokáig húzni. Az első részt kétszer bealudva végigszenvedtem. Kb, mintha a prométeuszkovenant köv része lenne, megspékelve az 1492-vel.

    Mondjuk ezek az élien folytatások eléggé bukták voltak. A mesternek nem mondták, mielőtt ebbe a sorozatba vágott? :O
  • monk00 #2
    Mikor nagy nehezen megnéztem az első részt, már akkor tudtam hogy így lesz. Valahogy mindig ráérzek hogy melyiknek lesz kasza. Mikor az első részt néztem már akkor sem értettem hogy ez miért sci-fi. Csak mert felszállnak egy úrhajóval?! Ez inkább egy nyavalygós dráma. De még annak is gyenge. És mivel tudtam hogy nem éri meg a 2 évadot, így az első rész után , nem is néztem tovább....
    Utoljára szerkesztette: monk00, 2020.10.21. 05:21:42