Szekeres Viktor

A Suicide Squad-reboot plakátján mindenki rajta van

Egy plakát mindenek felett?

A COVID-19 járvány miatt elmaradt Comic-Connak (is) köszönhetően a Warner és a DC saját képregényes/filmes/tévésorozatos/videójátékos rendezvényt tervezett. A DC FanDome virtuálisan került megrendezésre augusztus 22-én és szeptember 12-én. Itt került bemutatásra a James Gunn-féle Suicide Squad-reboot első előzetese, és egy plakátot is kiadtak a sokak által minden bizonnyal várt filmhez, azonban ez a mi figyelmünket valahogy elkerülte, de most pótolnánk a hiányosságot.

A film kiemelt szereplői a következők: Viola Davis (Amanda Waller), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Michael Rooker (Savant), Flula Borg (Javelin), David Dastmalchian (Polka-Dot Man), Margot Robbie (Harley Quinn), Daniela Melchior (Ratcatcher), Idris Elba (Bloodsport), Mayling NG (Mongal), Peter Capaldi (The Thinker), Alice Braga (Solsoria), Steve Agee (King Shark), Pete Davidson (Blackguard), Nathan Fillion (TDK), Sean Gunn (Weasel), Jai Courtney (Captain Boomerang), John Cena (Peacemaker), valamint Taika Waititi, Storm Reid, Joaquín Cosío és Juan Diego Botto.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Nem feltétlen az alapanyag volt szar az előző Suicide Squad-nál. Persze lehet ez is szar lesz, egy plakátból meg egy főleg forgatási jelenetekből összevágott videóból nehéz megállapítani. A plakát maga nagyon menő, úgy van rajta mindenki, hogy mégsem egy unalmas csoportképes egyenplakát, tökjó régi háborús akciófilmes hangulatot áraszt. Amolyan igazi "badass" mozi benyomását kelti. Félek is tőle, bár James Gunn-tól azért nem várok olyan fiaskót, mint az előző Suicide Squad.