Szekeres Viktor

Alakul a Más világ feldolgozása

Már stúdiója is van az új Más világnak.

Tavasszal írtuk meg, hogy elkészülhet Alejandro Amenabar kultikus filmjének a Más világnak (The Others) az újabb feldolgozása, miután a jogtulajdonos licitálásra bocsátotta a mozifilmes változat jogait, és azokat a Sentient Entertainment szerezte meg. Most pedig arról számolhatunk be, hogy a produkciós cég mellé egy stúdió, a Universal Pictures is beszállt a projektbe, így annak megkezdődhet az előkészítése.

Mint írtuk korábban, a jogok megvásárlásának az apropója minden bizonnyal az volt, hogy jövőre lesz 20 éve annak, hogy bemutatták a Nicole Kidman főszereplésével készített természetfölötti horrort. (A Sentient FilmSharkshoz tartozó The Remake Companyvel, valamint Enrique Cerezo Video Mercuryjával szerződött le, utóbbi akkor szerezte meg a jogokat, amikor megvette a Sogecine-ét, ami korábban a Canal Plus-höz tartozott.)

A terv természetesen nem egy az egyben feldolgozás lenne (ennek a csavarra építő sztori miatt nem lenne értelme), hanem a történet újragondolása és egyben modernizálása is, és mondanunk sem kell, hogy a projekt iránt már most érdeklődnek A-listás filmesek és színészek, valamint nagy stúdiók. A film annak idején nem csak elismert lett, de sikeres is, hiszen 17 milliós költségvetésből készült, és Amerikában 97, míg a világ többi részén 113 millió dollár folyt be a vetítéseiről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!