Szekeres Viktor

Terjeszkedik az RTL online streaming szolgáltatása

Újabb embereket fog elérni az RTLMost+.

Az RTL Klub tájékoztatása szerint újabb szolgáltatóknál érhető el az RTL Most+ digitális szolgáltatás. 2020. októberétől újabb 29 szolgáltató mintegy 53.000 előfizetője részesül abban a kegyben, hogy számukra is elérhetővé válik a platform - ez ahhoz képest, hogy eddig 9 szolgáltató volt, elég komoly előrelépés. A már ismert és a további szolgáltatók listája az alábbi linken érhető el.

Az RTL Most+ lényegében a korábbi, ingyenesen elérhető RTL Most tovább fejlesztése, melyen nem csak az összes RTL-es műsor nézhető vissza, de extra tartalmak is láthatóak. Többek között akadnak olyan magyar sorozatok, amik csak itt láthatóak, és amerikai sorozatok, amiket előbb itt mutatott be az RTL, valamint például az RTL Klub tavaszi tévés sorozatpremierjei (Apatigris, A tanár 3. évad) is itt folytatódtak, miután tévében nem adták le őket. Ezek mellett más csatornák produkciói is fel-felkerülnek a szolgáltatásra. Üröm az örömben, hogy épp az RTL pár sajátgyártású sorozata nem elérhető az RTLMost+-on, most is csak egy hónapra kerül fel a Mellékhatás vagy a Jófiúk, míg A mi kis falunknak nyoma sincs a kínálatban, csak a legutóbbi epizódot lehet visszanézni pár napig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Az meg van, hogy aki a reklámokat szeretné nézni, az elég sokat fog bosszankodni, hogy kábé fél percenként megszakítják 5 perces filmrészletek őket.

    (2020-ban komolyan még van valaki, aki amiatt hisztizik, mert valahol reklám van. Nyilván van, aki inkább fizetne többet, hogy ne legyenek, de a többség elviseli őket. Vagy... beszerez egy reklámblokkolót, ami végképp alapfelszerelés sokaknál.)
  • morguldae #1
    Kb. 5 percenként reklám! Király egy szolgáltatás annak, aki inkább nézi a reklámokat mint a filmeket!