Szekeres Viktor

James Cameron nemsokára végez az Avatar 3 forgatásával

Jól állnak James Cameronék.

Miután igen hosszan tartó írási folyamatot követően elkészültek a szkriptek, James Cameron már évek óta az Avatar-sorozat következő négy epizódján dolgozik, ami sokakat megkavart, pedig csak azzal kell tisztában lenni, hogy a film készítése elég bonyolult, hiszen amellett, hogy Új-Zélandon forgatják a színészes jeleneteket, Amerikában a virtuálisakat is rögzíteni kell, és ha minden elkészült, még majd egy éves utómunkával is számolni kell az egyes epizódok kapcsán.

Cameron a napokban nyilatkozott is arról, hogy áll a produkciókkal, és miután közölte, hogy a járvány miatt 4,5 hónapot buktak, a rajongók örömére azt is közölte, hogy nem csak, hogy kész van a második rész összes jelenetének felvétele, de már csak a harmadik résznek is nagyjából 10%-át kell leforgatni. Azt követően pedig kezdődhet az Avatar 2 utómunkája, ami 2022. decemberében kerül mozikba, miután nemrég elhalasztották a jövő év végére kiírt premierjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #6
  Kieg.: 2017-ben meg idenen mutattak volna be a masodik reszet. Aztan lett 2021-re teve majd most 20222-re.

  https://m.sg.hu/cikk.php?cid=127650&cim=ujabb_nagy_nev_csatlakozott_az_avatar_folytatasahoz

  "
  Jelen állás szerint az Avatar 2 2020. december 18-án kerül bemutatásra az amerikai mozikba, amit 2021. december 17-én fog követni a harmadik rész, 2024, december 20-án a negyedik epizód, az ötödik pedig 2025. december 19-én. "


 • cateran #5
  Utem szerint...
  "Az Avatar 2 2021. december 17-es helyett az ugyancsak csúszó Star Wars 10 korábbi időpontját, a 2022. december 16-i dátumot kapta meg. És hasonlóképpen az Avatar 3 2023. december 22-ről 2024. december 20-ra került át, az Avatar 4 2025. december 19-ről 2026. december 18-ra, míg az Avatar 5 2027. december 17-ről 2028. december 22-re."
  mmm-hmmm

  Amugy...
  "January 7, 2010: Days after Avatar made $1 billion, Cameron announces that we’re getting a sequel. “Yes, there’ll be another,” he tells the crowd after a screening in Los Angeles.

  January 14, 2010: Now he says there won’t just be another — there will be several more. ““I’ve had a story line in mind from the start — there are even scenes in Avatar that I kept in because they lead to the sequel,” he tells EW. “It just makes sense to think of it as a two or three film arc, in terms of the business plan.”"

  mmm-hmmm

  a timeline
  Utoljára szerkesztette: cateran, 2020.10.01. 01:11:56
 • Cyberdog #4
  Egyáltalán nem ütem szerint... de mindegy. Legyen úgy.
 • zetortraktor #3
  Előre megmondta, hogy meddig fog tartani a forgatás, és halad ütem szerint. És ezt a stúdió és minden érintett követi. Vagy tényleg azt hiszed, hogy nem látják pontosan, hogy ki miket forgat? A daily fogalma tényleg ismeretlen előtted? Azt hitted, hogy ha valaki el akarja készíteni minden idők legsikeresebb filmjének négy részét egyszerre, amiket előtte több évig írtak, és amik készítése konkrétan technikai felfedezésekhez és újításokhoz kötött, akkor azzal pár hónap alatt végezni fog?

  Jajj, ez azért valahol nagyon édesen naiv.
 • Sequoyah #1
  Ez pont ugy hangzik mint egy tipikus csalo aki csak eteti a befektetoit hogy milyen jol halad a project, de mar regen elbulizta az osszes penzt es az egvilagon semmit sem csinalt:D
  Igazabol az a meglepo hogy mar evek ota hagyjak ezt neki, pedig sosincsen keszen...