Szekeres Viktor

Megszűnik a Supergirl

Az amerikai CW csatorna 2021-ben leszámol a Supergirllel.

Egykoron a CBS-en indult el a Supergirl, melyet a második szezonjától az amerikai CW csatorna vett át és alakította azt a tinédzseres célközönsége szája íze szerint. Most pedig az a döntés született, hogy véget ér a széria. Természetesen még a korábban berendelt hatodik évad adásba kerül, ami azt is jelenti, hogy a készítőknek lesz lehetősége korrekt befejezést írni. Erre 20 epizódjuk lesz.

Ha már Supergirl, akkor érdemes megemlíteni, hogy a sorozat mellett egy filmet is terveztek a szuperhőssel, legalábbis 2018-ban arról számolhattunk be, hogy a Warner Bros. stúdió neki látott egy Supergirl-mozifilm fejlesztésének. A tervezett film forgatókönyvének megírására a stúdió Oren Uzielt szerződtette, aki korábban a 22 Jump Streeten dolgozott. Erről azóta nincs semmi hír, így előfordulhat, hogy az ún. "fejlesztési pokolban" végezte,

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • peterx #4
  Biztos nem valami feminista agymenés volt... kizárt.. :)
 • Ender Wiggin #3
  mondjuk ha megnézzük a metán és a rottenen a user score-t, akkor valószínű mások sem voltak túlzottan elragatatva tőle... és az imdb-s 6.3 is elég szarnak számít a sorozatok között.
 • zetortraktor #2
  "Nem tetszett, így nem néztem a sorozatot. Nem is értem, hogy maradt képernyőn." Komolyan ezt kérdezed? És nem tudod a választ?
 • Angel5 #1
  Már az első évad is szenvedés volt nem is értem hogy élt meg 6évadot